Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    А да не мислиш, че знам кога си отишъл

Но се чудя там такива не ги ли шокат здраво като ги хванат... или рядко ги хващат?
    Ми до 130км не се занимават много много...иначе после яко ги шибат...не е като в БГ.
    Те тук си имат едно ANPR, демек аутоматик нъмбър плейт рекогнишън.
    Демек паркират една патрулка някъде и ако мине някой без технически/застрховка/роуд такса, тва почва да писка и го гонят...същото с камерите, а по магистралите особено около големите градове цялата дължина на магистралата се следи с камери и глобичките направо по пощата
    Само дето мен не ме лови тая работа
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Значи... до 20 км. отгоре... не е страшно.
      Поне надявам се там няма знаци хранилки/изненади?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Значи... до 20 км. отгоре... не е страшно.
        Поне надявам се там няма знаци хранилки/изненади?
        Не
        Само където е необходимо...те нямат и много знаци, де...само един бял задраскан с черно, който означава националното ограничение важи и това е.
        Магистралата има ограничение 70 мили и дори няма знаци за скорост по нея, само евентуално на светлинните табла изскача нещо ако има ремонтче тва онова, катастрофа, задръстване и т.н...

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• А националното им колко е?

На мнение съм, че ако един път не е наръсен със знаци като морзова телеграма... и без да се преминават тия 20 км. отгоре - се пътува много лесно и удобно... и се стига за почти същото време, каквото ако се джигитства между знаци и хранилки.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Не

Магистралата има ограничение 70 мили и дори няма знаци за скорост по нея, само евентуално на светлинните табла изскача нещо ако има ремонтче тва онова, катастрофа, задръстване и т.н...
            Което значи през цялото време и навсякъде светкат разни ограничения Ремонти ,катастрофи задръствания ,честно казано не помня кога за последен път минах по някоя магистрала без да спра и то не за малко време А за градско/лондонско просто..... no comment. Миналата неделя прекарах 4 часа и половина на М1 ,през което време изминах само 3 мили.
            Само в БГ няма задръствания по магистралите ,щото няма пари за ремонти
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Днес съм карал M2-M25-A12(N) и обратно и освен на моста да си платя другаде не съм намалял под 100..и като цяло за тебе не знам, но аз пътувам най-често по M2 и много рядко имам проблеми с трафик.
              Самият факт, че комбито даде 5.2/100 със 115-120тина поддържана скорост е показателен за днес
              Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:02.

OEM & Ventura Garage

Comment

• M2 си има алтернативата М20 и по голямата част от трафика за Довър минава по М20 ,за това и М2 е спокойна от към трафик. Има си значение времето и денят в ,който пътуваш ........абе кво ти ги обеснявам ,ти ги знаеш тея неща по добре и от мене ,но като цяло М1 ,М3 и М4 не стават за нетърпеливи шофьори. Да не говориме ,какво става при малко по лоша пътна обстановка.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• охх направо се успокоявам като гледам колко е хладно на север...
                  http://vremeto.bg/city.php?city=35979
                  http://vremeto.bg/city.php?city=34782

Виж обаче има съчуствам в Австралия, в неделя и понеделник го дават 41 градуса
                  http://vremeto.bg/city.php?city=7067
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Хехе Попаднах случайно на нещо свързано с предния разговор за криенето и ровенето в телефоните

Британско
                    изследване установи, че 14% от съпругите следят електронната поща на
                    съпрузите си, 13 на сто четат SMS-ите им, а 10 процента проверяват
                    историята на посещаваните сайтове.
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Добре, къде е справедливостта?!
                      Приятелката ми се тъпче с хляб, ориз и майонеза едновременно, след което хапва 1/2 шоколад за десерт и тежи 50кг

От всичкото това аз стигам само до ориза и вече не ми стават панталоните от лятото...

OEM & Ventura Garage

Comment

• И аз съм така. Мога да изям половин София и няма да има никакъв ефект от това. Всичко е до ген и метаболизъм
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                          И аз съм така. Мога да изям половин София и няма да има никакъв ефект от това. Всичко е до ген и метаболизъм
                          И аз съм от тая партия . Затва съм казал: кон бегач и мъж ебач трябва да са слаби!
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            И аз съм от тая партия . Затва съм казал: кон бегач и мъж ебач трябва да са слаби!
                            И като станеш на 33, и си само мъж баце
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Добре де, от това, което казваш, не виждам да имаш някаква огромна заслуга за това, че гените ти са такива, че не дебелееш?
                              В смисъл ние, дето качваме кво, кучета ни яли?

А като се замисля, че преди няма 2 години вземах Алеко-Черни връх за 42 минути....

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                                Добре, къде е справедливостта?!
                                Приятелката ми се тъпче с хляб, ориз и майонеза едновременно, след което хапва 1/2 шоколад за десерт и тежи 50кг

От всичкото това аз стигам само до ориза и вече не ми стават панталоните от лятото...
                                Хахаха,разбирам те напълно!
                                Аз откакто се ожених,качих 18кг и вече 3г се боря с тях,ама нещо не се получава...к'во да се прави,съдба...на 21 е по-лесно някак си...
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                                http://www.family-sozopol.com/

Comment

Working...
                                X